Dzwięk jest ale nie do końca

Ogólne rozmowy związane z działaniem oraz obsługą systemu Leopard (10.5) na platformie OSx86.
Regulamin działu
Na podstawowe pytania można znaleźć odpowiedź w dziale "Jak zacząć?"

W tym dziale nie piszemy o problemach:
- z instalacją
- ze znalezieniem sterowników (kextów)
- z programami

Nie podpinamy się pod stare/inne wątki jeśli nasz jest na inny temat niż pierwszy post.
Zachęcamy do zakładania nowych tematów.

Dzwięk jest ale nie do końca

Postprzez niemiec » 14 mar 2010, o 04:46

Witam, z gory przepraszam za brak polskich znakow, nie moge sie za nic przyzwyczaic do ulozenia klawiszy na Leopardzie odpowiedzialnych za polskie znaki.. Otoz mam problem z swiezo zainstalowanym iDeneb 1.4. Dokladniej z dzwiekiem(ALC889). Problem polega na tym, ze gdy pusze np. jakies mp3 z itunes-a muzyki nie bedzie, nawet nie zaczyna leciec pasek postepu sekundowego, ale gdy np. potwierdzam cos w systemie slychac bardzo cicho taki odglos potwierdzajacy . Czy ktos wie jak rozwiazac moj problem ? Z Gory dziekuje. Instalowalem kexty do ALC889a..
niemiec
 
Posty: 3
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 18:10

Re: Dzwięk jest ale nie do końca

Postprzez stanlay » 13 lip 2010, o 08:51

Co do dźwięku:::
Zainstaluj najnowszy sterownik VooDooHDA ze strony projektu:
VooDooProjects.org


A co do Polski znaków to zamień klawisze :)
http://forum.osx86.pl/viewtopic.php?f=7&t=770
Dell vostro 1720 | Intel Core 2 Duo T6570, 2100 MHz | 4096 MB, DDR2-800MHz | NVIDIA GeForce 9600M GS - 512 MB | IDT 92HD81B1C @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition | Realtek RTL8168D/8111D | Phoenix A02 04/08/09 | Mac OS x 10.5 - on Vanilla
stanlay
 
Posty: 10
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 10:53


Powrót do OSx86 Leopard (10.5) ogólnie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron