Problem podczas instalcji iATKOS S Could not copy necessary

Problemy z instalacją oraz aktualizacją OSx86 Snow Leopard (10.6)

Problem podczas instalcji iATKOS S Could not copy necessary

Postprzez smalternative » 5 mar 2013, o 18:40

Witam, moj sprzet:
Intel Quad Q8200
Płyta: Asus P5Q SE Plus
Grafika: GeForce Gainward GTX260
Dzwiek: Creative SB (Odłączony)
RAM: 2x 2GB Kingston HyperX

Witam, na wstępie dodam że nie mam retaila, chciałem pożyczyć ale nikt nie ma z moich znajomych, a oryginalny zakupie dopiero jak zapoznam się z systemem i stwierdzę, że chce na nim pracować :)
Problem jest taki, iż odłączyłem wszystkie dyski, zostawiłem tylko jeden, w Biosie jest ustawiony tryb AHCI dla dyskow, wypalilem przez win7 dvd z obrazem, ok restert i się płyta bootuje, następnie pojawia się okno z wyborem języka, klikam english i idzie dalej, potem w disk utility daje erase with MAC Jurnaled no i tworze partycje 160 GB dla maca z tablicami GUID oraz formatem MAC Journaelad i daje install... po kolo 5 minutach dostaje znak ostrzegawczy że instalator nie mogl skopiowac waznych plikow i tylko reset jest możliwy :(

PROSZĘ POMÓŻCIE MI ZAINSTALOWAĆ JAKIEGO KOLWIEK MACA byle był by dzwięk i grafika w moijej rozdzielczosci (1440x900)
Potrzebuje odpalić Logica, ale kupie oryginal jak faktycznie stwierdze ze warto zianwestowac te 150 zl na system.
smalternative
 
Posty: 5
Dołączył(a): 17 kwi 2010, o 15:39

Powrót do OSx86 Snow Leopard (10.6)

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron