Realtek HD Audio / iDeneb Leo 10.5.5 / Brak Dzwieku

Problemy i sterowniki (kexty) do kart muzycznych.

Realtek HD Audio / iDeneb Leo 10.5.5 / Brak Dzwieku

Postprzez an0n1m » 19 paź 2008, o 08:13

Otoz tak, posiadam karte zintegrowana z plyta Gigabyta GA-G33M-S2 (o ile dobrze pamietam) Realtek HD Audio. Po zainstalowaniu Mac'a brakuje dzwieku, szukalem rozwiazania na googlach nawet kilku probowalem lecz nic, wiec postanowilem napisac.
an0n1m
 
Posty: 19
Dołączył(a): 16 paź 2008, o 14:36

Re: Realtek HD Audio / iDeneb Leo 10.5.5 / Brak Dzwieku

Postprzez gadowsk » 19 paź 2008, o 10:14

A próbowałeś AzaliaAudio :?:
Nie napisałeś jaki masz numer karty więc można tylko zgadywać.
iDeneb v1.4 10.5.6 9.6
PACKARD BELL: EasyNote_MX66
Intel 27A0-i945PM (ICH7-M/U)
Core™ Duo T2250 1.73 GHz
RAM 2.5GB, HDD 160GB ATA
nVIDIA® GeForce® Go7300
SoundMAX Integrated Digital AD1986A HD Audio
Avatar użytkownika
gadowsk
 
Posty: 547
Dołączył(a): 28 lut 2008, o 23:48

Re: Realtek HD Audio / iDeneb Leo 10.5.5 / Brak Dzwieku

Postprzez brissenden » 19 paź 2008, o 10:49

OS: Lawless PPC 10.5.5 (Voodoo Kernel 9.5.0)
CPU: AMD Athlon 64 x2 5000+
MB: GA-M55Plus-S3G (LAN Marvell 88E1116 and ALC883, GF6100)
VGA: GF 8600 GTS QE/CL/QGL
Ram: 2 GB Ram 677 MHz Kingston
HDD: WD 160 Sata-II, WD 80 Sata-I
brissenden
 
Posty: 23
Dołączył(a): 21 lip 2008, o 14:14

Re: Realtek HD Audio / iDeneb Leo 10.5.5 / Brak Dzwieku

Postprzez an0n1m » 19 paź 2008, o 11:18

ALC889A

To jest moj realtek odpowiedzialny za dzwiek.
an0n1m
 
Posty: 19
Dołączył(a): 16 paź 2008, o 14:36

Re: Realtek HD Audio / iDeneb Leo 10.5.5 / Brak Dzwieku

Postprzez an0n1m » 19 paź 2008, o 11:25

brissenden, dziala dzieki :) mozna klodke
an0n1m
 
Posty: 19
Dołączył(a): 16 paź 2008, o 14:36

Re: Realtek HD Audio / iDeneb Leo 10.5.5 / Brak Dzwieku

Postprzez brissenden » 19 paź 2008, o 16:02

prosze ;)
OS: Lawless PPC 10.5.5 (Voodoo Kernel 9.5.0)
CPU: AMD Athlon 64 x2 5000+
MB: GA-M55Plus-S3G (LAN Marvell 88E1116 and ALC883, GF6100)
VGA: GF 8600 GTS QE/CL/QGL
Ram: 2 GB Ram 677 MHz Kingston
HDD: WD 160 Sata-II, WD 80 Sata-I
brissenden
 
Posty: 23
Dołączył(a): 21 lip 2008, o 14:14


Powrót do Karty muzyczne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron