iAtkos 5i do iAtkos 7i - upgrade

Problemy związane z aktualizacją, instalacją czy użytkowaniem programów na OSx86

iAtkos 5i do iAtkos 7i - upgrade

Postprzez ShadowC3 » 20 wrz 2009, o 12:20

Zaktualizowałem iAtkosa 5i do wersji 7i (czyli z 10.5.5 do 10.5.7). Wcześniejsza wersja była "czysta" - żadnych programów, dodatkowych kekstów i innych. Aktualizacja przebiegła bez przeszkód - wybrałem opcje przeznaczone dla mojej konfiguracji sprzętowej. System uruchamia się bezproblemowo. Nawet dźwięk mi działa - co w wersji 5 było nieosiągalne. Jednakże nie działa mi Internet (zarówno Ethernetowy, jak i WiFi) oraz nie mogę instalować żadnych programów (gdy wpisuję login i hasło administratora wyskakuje mi błąd, że wpisuję nieprawidłowo). Co mam z tym zrobić? OS X-a instalowałem głównie z myślą o surfowaniu po Internecie i słuchaniu muzyki/oglądaniu filmów.

Pozdr. i dzięki z góry za pomoc.
CPU: C2D E8400 @3 GHz, MB: Gigabyte EP45-DS3R; RAM: Patriot 2x2 GB 1066 MHz; GPU: Gigabyte GF9800 GT 512 MB; HDD: Seagate 500 GB sATA II & WD 1 TB sATA II

OS: XP Pro & iAtkos 7i
ShadowC3
 
Posty: 14
Dołączył(a): 11 sie 2009, o 21:36

Re: iAtkos 5i do iAtkos 7i - upgrade

Postprzez gadowsk » 20 wrz 2009, o 17:55

A nie lepiej by było zrobić czystą instalkę wersji 7i bo raczej taki upgradów się nie powinno robić.
iDeneb v1.4 10.5.6 9.6
PACKARD BELL: EasyNote_MX66
Intel 27A0-i945PM (ICH7-M/U)
Core™ Duo T2250 1.73 GHz
RAM 2.5GB, HDD 160GB ATA
nVIDIA® GeForce® Go7300
SoundMAX Integrated Digital AD1986A HD Audio
Avatar użytkownika
gadowsk
 
Posty: 547
Dołączył(a): 28 lut 2008, o 23:48


Powrót do OSx86 Programy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron